Warning: include(/wfIPWhitelist.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/88/140388/limpotu.com/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/bootstrap.php on line 196 Warning: include(): Failed opening '/wfIPWhitelist.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php:/storage/content/88/140388/pear/php') in /storage/content/88/140388/limpotu.com/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/bootstrap.php on line 196 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/88/140388/limpotu.com/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/bootstrap.php on line 199 Gångtunnel får färg | Limpotu

Gångtunnel får färg

Gångtunnel får färg

Bjärred. Gångtunnlar är inte sällan ledsamt grå och trista. Därför har Lomma kommun gett graffitimålaren Limpo (bilden) i uppdrag att färg- och bildsätta tunneln under Mellangatan i Bjärred.

 Limpo heter egentligen Fabio da Rocha Passos Pinheiro och har sina rötter i Brasilien.
Lommas Parkchef Lennart Persson hoppas att hans målningar ska berika promenaden för såväl vuxna flanörer som barn på väg till skolan.